Tid og sted
Her underviser vi

        > Tid og sted


Om skolen

Praktiske oplysninger

Kontakt

Tilmelding

PriserHer_underviser_vi.htmlOm_skolen.htmlPraktiske_oplysninger.htmlKontakt.htmlhttps://dksaar.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4shapeimage_9_link_5shapeimage_9_link_6

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Den Kreative Skole Aarhus                                                                                                                                     Genveje                    Undervisning        

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte 

Ved instrument- og sangundervisning aftales tid og sted aftales individuelt mellem underviser og tilmeldte

Vi kan ikke altid forudsige, hvornår hver enkelt aktivitet kommer til at ligge. De fleste af vores aktiviteter bliver nemlig aftalt individuelt mellem underviseren og den tilmeldte, og mange holdaktiviter opretter vi først, når der er kommet tilstrækkeligt med tilmeldinger og derfor kan vi ikke booke lokale og underviser før vi kan se, om interessen er tilstrækkelig stor. Til gengæld opretter vi løbende nye undervisningsdage og nye aktiviter efterhånden som der kommer nye tilmeldinger. 


Din tilmelding er derfor i første omgang en “interesse-tilkendegivelse”  

Hvis du er interesseret i en aktivitet, så lav endelig en tilmelding. Du er ikke bundet af den, men vil blive kontaktet af en underviser, der vil tilbyde en specifik tid, eller vi vil kontakte dig og fortælle, hvor mange yderligere tilmeldinger vi mangler, før aktiviteten kan komme igang. 

Får du tilbudt en tid, som ikke passer ind i jeres planlægning - eller har du bare fortrudt - så skal du blot melde dig ud via vores intrasystem/Speedadmin med dit tilsendte login eller sende os en mail til info@kreativskole og så sletter vi jeres tilmelding. 

Takker I ja til undervisningstiden binder I jer i første omgang til de første 4 ugers undervisning, og derefter til resten af sæsonen. Læs mere om det under regler og betingelser.

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt