Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Her underviser vi

Priser

Regler / betingelserHer_underviser_vi.htmlhttps://dksaar.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlRegler___betingelser.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3

Den Kreative Skole Aarhus                                                                                                                                     Genveje                    Undervisning

Skoler

Priser

Ferieplan

Udmeldelse

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt

TEATERHOLD

ELLEVANGSKOLEN
Dramahold for 4.-7. klasses børn
Tirsdag kl. 15.15 - 16.45 i C-huset
Underviser: Line Maagaard

Går du med en skuespiller i maven? Kunne du tænke dig at lave teater?
Er du nysgerrig, og har en god fantasi? Eller er du bare klar til at blive udfordret og lære en masse?

Om du har lavet teater før, eller om det er første gang, er ligemeget! Her er plads til alle og enhver, kom som du er. Vi er igang med at starte en teaterlinje op, på Den kreative skole. Nu mangler vi bare jer elever, så vi kan komme igang. Vi er klar – er du?

Du får mulighed for at arbejde med bl.a.:
	- improvisation
	- figurarbejde
	- kropssprog
	- fortæller- /stemmearbejde
	- sceneteknik og meget andet

Derudover slutter vi af med en forestilling, hvor vi viser hvad vi har lært og lavet.
Der vil både være fokus på samarbejde, og individuel udvikling hos barnet.

Forløb: Der er 16 uger i efteråret og 19 uger i foråret.