IND- OG UDMELDELSEIndmeldelse
Du melder dig til via vores hjemmeside.
Tilmeldingen via hjemmesiden er i første omgang uforpligtende. Du er først bundet af din tilmelding, når vi har lavet individuelle aftaler om tid og sted (gælder for instrument- og sangundervisning), eller når vi har sendt dig en e-mail med et undervisningstilbud (gælder for holdundervisning) og du har betalt det tilsendte girokort. 
Der betales for undervisningen inden start. Tilmeldingen er først fuldt gyldig, når betaling er modtaget. Efter de første 4 ugers prøvetid er din tilmelding gældende for hele sæsonen. 
Nuværende elever og elever på ventelisten skal huske at tilmelde sig næste sæson inden d. 15. juni.
Nye elever kan løbende melde sig til hele sæsonen.

Udmeldelse
Udmeldelse skal ske enten via brugerprofil/medlemslogin eller skriftligt via e-mail til info@kreativskole.dk. Man kan ikke udmelde sig mundligt til underviseren.

Udmeldes den tilmeldte inden for prøvetiden refunderer vi betalingen for resten af semestret. Efter de 4 ugers prøvetid er din tilmeldingen gældende for resten af semestret.

Ønsker du ikke at fortsætte undervisningen det følgende semester, kan udmeldelse ske i slutningen af semestret - senest 10. december. 


Workshops
Ved tilmelding til workshop har du 14 dages fortrydelsesret efter at vi har modtaget din tilmelding (dog senest 14 dage inden afholdelse af den aktuelle workshop). 
Ved afbud inden for denne tidsfrist refunderer vi det fulde kursusgebyr (hvis du har nået at betale). 
Ved afbud efter denne frist kan vi desværre ikke refundere beløbet og du er forpligtet til at indbetale det fulde kursusgebyr. 


Se mere under Regler / betingelser.
Her underviser vi

Om skolen

Praktiske oplysninger

    > Regler / betingelser

    > Ferieplan

    > Ind- og udmeldelse

    > Betaling

Kontakt

Tilmelding

PriserHer_underviser_vi.htmlOm_skolen.htmlRegler___betingelser.htmlFerieplan.htmlBetaling.htmlKontakt.htmlhttps://dksaar.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4shapeimage_9_link_5shapeimage_9_link_6shapeimage_9_link_7shapeimage_9_link_8

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Den Kreative Skole Aarhus                                                                                                                                     Genveje                    Undervisning        

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte 

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt