BILLEDSKOLE


SKÆRING SKOLE (Start uge 43. Slut uge 15)

Billedkunsthold for 2.-4. klasses børn.

Mandag kl. 14.45 - 16.15 i billedkunstlokalet.

Underviser: Michael Bredtved


Når Michael Bredtved byder indenfor til billedkunst sker der altid ting og sager. Sammen med Michael vil børnene få skærpet deres evner til at opleve og iagttage, eksperimentere, spejlvende og se verden bagfra eller på hovedet. 


Ud over at træne de traditionelle og grundlæggende tegnekundskaber og farvelære får børnene en dygtig og erfaren guide og rejsefælde i billedkunstforløbet, der vil hjælpe dem på vej til en spændende og eksperimenterende kunstrejse. 


(Billedkunstner og underviser, Michael Bredtved)SKOVVANGSKOLEN

Billedkunsthold for 0.-4. klasses børn.

Tirsdag kl. 14.20 - 15.50

Underviser: Lone Øvig


Lone sætter fokus på at udvide de kreative tanker hos børnene.

Med udgangspunkt i materialer og teknikker, vil hun optimere børnenes forskelligheder og personligheder. Det er ok at tænke skævt og ikke passe ind i en boks - det er faktisk dette der er meningen! Vi vil arbejde både 2 og 3 dimensionelt. Det kan være med tegning, maling, genbrug, ler, linoliumssnit m.m.

 

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Undervisning

Her underviser vi

Tilmelding

Priser

Regler / betingelserHer_underviser_vi.htmlhttps://dksaar.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlRegler___betingelser.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3

Den Kreative Skole Aarhus                                                                                                                                     Genveje                    Undervisning        

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte 

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt 

BILLEDKUNST TEGNING SKULPTUR